Când unii doar visează, noi suntem!!! Citius, Altius, Fortius - Mai repede, Mai înalt, Mai puternic!

În puține domenii, România mai este Campioană Mondială. La gimnastică feminină și din când în când la Olimpiadele de Matematică, de Fizică, de Informatică…! Și mai știu românii că “pă vremea mea” adică cu ani în urmă , aveam cea mai performantă Agricultură. Eram “Grânarul” Europei! Acum cică suntem țara lui “potențial”! Toți vorbim pe la colțuri sau în gura mare, că România are cel mai mare POTENȚIAL AGRICOL!


Eu vă spun cu certitudine că deja suntem campioni mondiali absoluți la încă un domeniu: Avem cel mai bun Îngrășământ Bio-Ecologic din lume! Da, e românesc și e cel mai bun.


Se numește Biohumussol Bio! Da, e un luptător, că e creat și fabricat de un fost sportiv luptător, și aidoma creatorului și a înaintașilor acestuia, marii noștrii campioni olimpici (Draica, Pușcașu), Biohumussol Bio, dă de pământ cu toți adversarii! Da, dă de pământ cu contracandidații, pe care, din spirit de sportivitate, n-o să-i enumerăm. Vă lăsăm dvs. plăcerea să-i puneți în competiție! Dă de pământ cu bolile și dăunătorii plantelor! Aruncați-l în luptă și o să vă convingeți că multe fungicide și pesticide “vor face tușa”, atunci când Biohumussol e pe teren!!!! Biohumussol Bio, “mănâncă pe pâine”, record după record: Record de producție la Grâu, la Răpiță, La Floarea Soarelui, La Porumb, Sfeclă de Zahăr, La Tomate, La Ardeioase, la Vărzoase….Dar lista e prea lungă și recordurile cad unul după altul, unul după altul! Mai ieftin, mai rapid, mai curat, mai gustos…!


Hai române, hai fermierule, vino în echipa noastră, vino să fii Campion Național, European, Olimpic sau Mondial! Nu trebuie decât SĂ PARTICIPI! O dată, o singură dată și laurii victoriei sunt ai tăi! Alătură-te sutelor de fermieri și miilor de gospodine sau zecilor de mii de cetățeni care folosesc Biohumussol Bio, de la producțiile agricole, până la grădinile de flori sau ghivecele din casă! Puneți zestrea ta de pământ lângă sutele de mii de hectare ale celorlalți, încât să facem România mai verde, mai bio, mai eco, mai productivă, mai performantă, într-un cuvânt, să facem din nou România – Grânarul Europei!!!


Nu uita și ține minte: Când unii doar visează, noi deja suntem, când alții doar vorbesc, noi deja facem!!!


Hai România!


Semnat,
Mircea Voinea,
Director general S.C. BIOHUMUS SOL S.R.L

Produsele noastre sunt certificate ecologic!